Skip to main content

Over Vuurwerkoutlet Steenwijk

Welkom bij VUURWERK OUTLET STEENWIJK

Over ons

Welkom bij Vuurwerk Outlet Steenwijk, waar we met passie het mooiste vuurwerk aanbieden voor een onvergetelijke jaarwisseling. Mijn naam is Lucy Lenis, en ik ben trotse eigenaar van Vuurwerk Outlet Steenwijk. Iedere einde van het jaar toveren wij onze fietsenwinkel om tot een waar vuurwerkspektakel. Wij laten jou graag de magie van vuurwerk ervaren. Natuurlijk staan de olliebollen en broodjes hamburger weer voor je klaar.

Bij Vuurwerk Outlet Steenwijk zijn wij meer dan een vuurwerkwinkel. Wij zijn een team van vuurwerkliefhebbers en enthousiastelingen, die van de jaarwisseling een bijzonder moment willen maken. Vuurwerk is voor ons een traditie, een viering en dat met gezelligheid. Ieder jaar gaan wij weer op zoek naar het beste vuurwerk, met een hoge kwaliteit en voor een goede prijs. Ons vuurwerk komt bij bekende merken/importeurs vandaan uit Nederland. Samen hebben wij een groot assortiment persoonlijk voor u geselecteerd. Door onze jarenlange ervaring in de vuurwerkbranche weten wij als geen ander wat het beste vuurwerk is.

Samen maken we elke jaarwisseling spectaculair!

Eigenaar: Lucy Lenis

Wat bieden wij allemaal?

Allereerst gaan we natuurlijk voor veiligheid en kwaliteit. Ons vuurwerk wordt zorgvuldig geselecteerd. We vinden het ook belangrijk om binnen alle prijsklassen vuurwerk aan te bieden. Dit varieert van kindervuurwerk, tot grote en kleine pakketten, siervuurwerk en stuntaanbiedingen.

Het assortiment

Van mooie combi-deals tot een enorm assortiment flowerbeds: het assortiment dat bestaat uit meer dan 200 artikelen staan zowel op de website als in de winkel. Wij werken graag samen met hello fireworks en Magnum vuurwerk, daarnaast hebben wij ook een aantal producten van andere importeurs .

HELLO FIREWORKS

Met een interessante en uitdagende vuurwerk collectie betreed hello Fireworks de markt in 2024.een nieuwe importeur van hoogwaardig consumenten vuurwerk met een breed assortiment aan topkwaliteit producten . Nieuwe importeur  maar wel met 15 jaar ervaring . Exclusieve en verfrissende topmerken, jong en dynamische vuurwerk with experience & future.

 

MAGNUM VUURWERK

Magnum is in 2019 als nieuwe importeur gestart in Nederland. Zij geloven de markt te kunnen veranderen met een heel divers assortiment en prijzen waar vuurwerk-liefhebbers hun vingers bij aflikken. Wij waren onder de indruk van hun producten tijdens de dealershow en hebben dan ook een groot deel van hun artikelen in onze collectie. Ervaar het zelf en bekijk het assortiment.

 

De officiële vuurwerkverkoopdagen 2023

  • Zaterdag  28 december:  09:00 – 20:00
  • Maandag 30 december:  09:00 – 20:00
  • Dinsdag   31 december:  09:00 – 18:00

Wij nodigen jullie graag vanaf 18 december uit in onze 400m2 grote vuurwerkshowroom.

Vuurwerk Outlet Steenwijk
Koematen 30 – 8331 TK – Steenwijk
Tel: 0620751689