Skip to main content

Over Vuurwerkoutlet Steenwijk

welkom bij  VUURWERK-OUTLET STEENWIJK , al jaren een begrip in steenwijk  !!!!

 

de vuurwerkspecialist met het mooiste assortiment van de regio,wij zijn altijd op zoek naar het beste vuurwerk met hoge topkwaliteit voor een goede prijs !!! sterke merken , groot assortiment persoonlijk voor u geselecteerd : VUURWERK IS ONZE PASSIE !!!

van mooie combi-deals tot een enorm assortiment flowerbeds :  alles is terug te vinden in het prachtige assortiment van meer dan 200 artikelen , alleen top vuurwerkwerk tegen de laagste prijzen !!! wij kopen vuurwerk bij diverse importeurs in nederland, door onze jarenlange ervaring in de vuurwerk branche weten wij als geen ander wat het beste vuurwerk is !!!

dit jaar verkopen wij het vuurwerk uit onze showroom van maar liefst 400 m²  !!!  we gaan onze fietsenwinkel omtoveren tot een vuurwerk-paradijs  ,je kunt dan hier je vuurwerk uitzoeken , en in onze vuurwerk-winkel afhalen !!!

online bestellen kan ook tot vrijdag 23 dec. 10.00 vanaf dan kun je alleen nog in de winkel vuurwerk kopen tot 31-dec. 18.00!!!

de verkoop dagen zijn dit jaar : donderdag: 29 dec.  9-20 uur    vrijdag :  30 dec. 9-20 uur     zaterdag :  31 dec. 9-18 uur

we staan naar 2 verloren jaren weer vol enthousiasme voor jullie klaar en hopen er voor ieder weer een feestje van te maken !! zoals jullie van ons gewend zijn met een top collectie vuurwerk !!!  en natuurlijk staan de olliebollen en broodje hamburger weer voor je klaar !!!

wij werken graag samen met katan vuurwerk en magnum vuurwerk , daarnaast hebben wij ook een aantal producten van andere importeurs .

KATAN VUURWERK : importeur van consumenten-en professioneel vuurwerk en meer dan 20 jaar actief op het gebied van vuurwerkshows , de afgelopen jaren hebben zij de collectie voor consumenten uitgebreid en in middels biedt ook vuurwerk-outlet steenwijk een deel van de collectie aan , unieke producten ,  van cakes tot boxen , van pakketten tot cat-1 vuurwerk , katan heeft het allemaal !!!

MAGNUM VUURWERK : magnum is in 2019 als nieuwe importeur gestart in nederland , zij geloven de markt te kunnen veranderen met een heel divers assortiment en prijzen waar vuurwerk-liefhebbers hun vingers bij aflikken , wij waren onder de indruk van hun producten tijdens de dealershow en hebben dan ook een groot deel van hun artikelen in onze collectie  , ERVAAR HET ZELF !!!!

vanaf 19 dec. hebben we de showroom open s’middags van 13-17 uur , dan ben je van harte welkom om ons vuurwerk te komen bekijken en alvast de sfeer van oud & nieuw te proeven !!! je mag dan ook je vuurwerk uit kiezen en bestellen wij zijn dan aanwezig voor een persoonlijk advies !!

categorie-1 vuurwerk mag je  het hele jaar afsteken , ook leuk voor verjaardagen of een feestje !!! ben je iets nodig buiten de 3 verkoop dagen om ? op afspraak af te halen tel : 0620751689

 

 

 

 

 

 

vuurwerkoutlet steenwijk – koematen 30 – 8331tk – steenwijk – tel: 0620751689