Skip to main content

Vuurwerk kopen

Meer informatie over vuurwerk bestellen en vuurwerk kopen. 

Bij Vuurwerk Outlet Steenwijk kan je online je vuurwerk bestellen, maar je kan ook bij ons in de vuurwerkwinkel al het vuurwerk bekijken en vuurwerk kopen.

Online vuurwerk bestellen 

Online kan je vuurwerk bestellen tot en met 23 december 2023. Vanaf dan kan je alleen nog vuurwerk kopen bij ons in de winkel, tot en met 30 december 2023. Je online bestelling kun je op het door jouw gekozen tijdstip afhalen bij ons in de vuurwerkwinkel. Het afhalen van vuurwerk bij een online bestelling kan alleen tijdens de officiële vuurwerkverkoopdagen. Bekijk hier het online assortiment.

Vuurwerkwinkel 

Wij hebben een showroom van maar liefst 400m2. 

Vanaf 18 december 2023 gaat de showroom open. U bent iedere middag (behalve zondags) van 13:00 – 17:00 uur welkom in de winkel Je bent dan ben je van harte welkom om het vuurwerk te komen bekijken en alvast de sfeer van oud & nieuw te proeven! Je mag dan ook je vuurwerk uit kiezen en bestellen wij zijn dan aanwezig voor een persoonlijk advies.

Tijdens de officiële vuurwerkverkoopdagen kan je naast het bekijken van al het vuurwerk, ook het vuurwerk afhalen. Zowel online bestellingen, eerder gedane bestellingen in de winkel en je kan tijdens deze 3 dagen direct in de winkel kopen.

Vanaf wanneer mag je vuurwerk kopen?

In Nederland hebben we officiële vuurwerkverkoopdagen. Alleen tijdens deze dagen mag er vuurwerk worden gekocht en mee naar huis worden genomen. Vuurwerk kan bij Vuurwerk Outlet Steenwijk al wel van te voren worden besteld zowel online als in de winkel.

 

De vuurwerkverkoopdagen 2023

  • Donderdag 28 december: 09:00 – 20:00
  • Vrijdag 29 december:        09:00 – 20:00
  • Zaterdag 30 december:    09:00 – 18:00

Let op: 31 december 2023 (oudejaarsdag) valt dit jaar op zondag en dan mag er landelijk geen vuurwerk worden verkocht. De vuurwerkverkoopdagen zijn dit jaar daarom van donderdag 28 december tot en met zaterdag 30 december.

Het hele jaar door vuurwerk

Categorie-1 vuurwerk mag je het hele jaar afsteken, ook leuk voor verjaardagen of een feestje. Ben je iets nodig buiten de 3 verkoop dagen om? Op afspraak af te halen.

Bel voor een bestelling of meer informatie: 0620751689

Meer informatie over Vuurwerk Outlet Steenwijk vind je hier.